Услови за користење и приватност

napauza.co e забавен портал кој на своите корисници им обезбедува пристап до информации објавени на страната. Со самата посета на napauza.co (во понатамошниот текст На пауза) корисниците ги прифаќаат условите за користење.

На Пауза го задржува правото за промена на условите на користење и затоа ве молиме редовно да се информирате.

УСЛОВИ НА КОРИСТЕЊЕ

– Содржината на На Пауза е од забавен и информативен карактер и сите информации кои се објавени веќе постојат на интернет и може да се користат за лично информирање.

– На Пауза не презвема никаква одговорност за објавените информации, за нивната точност и веродостојност и за штетите кои може да настанат од користењето на тие информации

ПРИВАТНОСТ

– На Пауза не врши прибирање на личните податоци на своите посетители.

– Колачињата (cookies) се наоѓаат во вашиот компјутер и можете да ги избришете во секое време.

– IP адресите се користат единствено за броење на посетеноста на порталот

– E-mail адресите кои ги даваат корисниците при контактирање се користат единствено за давање одговор на поставените прашања.