Изгледа едноставно, но ретко кој може да го забележи: Ќе го најдете ли гавранот на фотографијата?

Изгледа едноставно, но ретко кој може да го забележи: Ќе го најдете ли гавранот на фотографијата?
Изгледа едноставно, но ретко кој може да го забележи: Ќе го најдете ли гавранот на фотографијата?

Денешниот тест ќе го размрда вашиот ум да се разбуди од секојдневните проблеми и да ја разбуди вашата перцепција. Станува збор за фотографија, поточно сцена од кралски дворец во минатото, целосно во викторијански стил, а каде чуварите го бараат сокриениот гавран.

Ретко кој успева да ја реши оваа загатка, а дали вие можете? Дали пронајдовте каде се сокрила птицата?

.
.

.
.
Доколку не успеавте да го пронајдете, решението ви го даваме во продолжение: