Ќе си играте цел ден: Дали го знаевте овој трик?

Ќе си играте цел ден: Дали го знаевте овој трик?

Кога некоја бубачка или пајак ви се најдат на лист хартија, а на вас ви е досадно, еве како можете да си поиграте…

Значи, доколку ви падне некоја бубачка на лист хартија, обидете се да го ограничините нејзиното движење со пенкало и гледајте како ќе се однесува. Интересно е да се анализира како бубачките се однесуваат, но многумина ќе речат дека тоа е доказ и дека границите на човекот се секогаш во нашиот ум, а не постојат навистина.

Погледнете за што станува збор:

http://https://youtu.be/tw9X9sDWWGE

Сепак, не им го правете ова често на бубачките, бидејки колку и да е интересно, нив им претставува проблем.