Можете ли да погодите која е мајката од овие три девојки? (Фото)

Можете ли да погодите која е мајка од овие три девојки? (Фото)

Оваа фотографија на Твитер беше објавена од Кајлан Махомес минатата недела. Описот гласеше “Мама, близначката и јас”.

Многумина беа збунети од оваа фотографија бидејќи сите три девојки изгледаат млади и убави и никој не би помислил дека девојката скроз лево е нивната мајка.

Можете ли да погодите која е мајка од овие три девојки? (Фото)