Ова куче не може да си помогне кога ќе ја слушне својата омилена песна

Ова куче не може да си помогне кога ќе ја слушне својата омилена песна
Ова куче не може да си помогне кога ќе ја слушне својата омилена песна

Преслатката видео снимка станала вирална, а Сид ги воодушевила луѓето со својот талент.

Иако сите кучиња се посебни, некои може да се пофалат со необични таленти. Меѓу нив е и Сид. Таа е талентирана пејачка, а кога ќе ја слушне својата омилен песна, со сопствникот Крис Петерсон пее во дует.

Крис и Сид често возат заедно, а токму тие моменти се идеални да запеат.

Крис ја пушта нејзината омилена песна, а таа веќе на првите тактови сфаќа за што станува збор. Крис почнува да пее, а брзо му се приклучува и Сид.

Го пушта својот глас, ја крева главата, имитира пеење и го погодува секој тон.

Преслатката видео снимка станала вирална, а Сид ги воодушевила луѓето со својот талент.

“Најслатка работа во историјата”, “Каков прекрасен и неверојатен глас”, “Не можам да престанам да гледам”, се само некои од коментарите на YouTube.

Извор: tocka.com.mk