Само за остро око: Колку луѓе гледате на сликата? (ФОТО)

Само за остро око: Колку луѓе гледате на сликата? (ФОТО)
Само за остро око: Колку луѓе гледате на сликата? (ФОТО)

Ајде малку да се забавуваме.

Обожавате мозгалици? Мозгалиците од вас бараат способност, концентрација и забележување на детали, а на мозокот му помагаат подобро да обработува податоци и го подобрува нашиот вкупен рспон на внимание и фокус на детали.

Колку луѓе гледате н фотографијата? Добро погледнете ја фотографијата во продолжение:

На прв поглед, лесно ќе вооите четири лица, а доколку малку подобро се загледате, ќе забележите шест. Оние кои имаат способност да се концентрираат на детали, ќе пронајдат дури и осум. Можеби токму вие сте помеѓу нив?

Колку луѓе гледате на фотографијата? Одговорите ги очекуваме во коментар.