Тестови и Квизови

Дали можеза три минути да ги пронајдете сите предмети

Само малкумина можат да ги пронајдат сите предмети за помалку од три минути. До сега имавте прилика да видите неколку сложувалки, но оваа е навистина...

Оваа загатка на многумина им зададе главоболка: Колку броеви гледате на сликата?

Загатка е намерно енигматско или амбициозно прашање што бара промислување и често писмен одговор. Загатката е форма на игра погодување, кое е дел од...

Одвојте минута за да дознаете КОЈ СТЕ: Психолошки тест што беспрекорно открива ШТО Е...

Постои еден интересен психолошки тест кој се состои од само едно прашање и открива многу за тоа каква личност стеМоже да ви помогне подобро...

Само 1 од 1.000 луѓе може да ја реши оваа загатка: Дали сте вие...

Како и многуте останати логички загатки, така и оваа на прв поглед делува едноставна, но… Како што тврдат авторите на оваа загатка, ова е краток...

Математички проблем што ги мачи корисниците на социјалните мрежи: Дали ќе го решите?

Математичките проблеми честопати ги разбрануваат социјалните мрежи, а причината е најчесто фактот дека многумина од нас ги заборавиле законите што ја регулираат оваа наука. Затоа,...

РЕШЕТЕ ГО ТЕСТОТ И ДОЗНАЈТЕ ДАЛИ СТЕ ПСИХОПАТ: Можеби резултатите ќе ве изненадат или...

Ако некогаш сте се запрашале дали имате психопатски црти, овој тест заснован на скалата за самооценување на Левенсон ќе ви помогне да откриете. Важно е...

Oбидете се да ја решите загатката, треба само да поместите само едно чкорче

Тестирајте ја вашата интелигенција со оваа едноставна загатка. И да, навистина е сосема едноставна. Сигурно се сеќавате на забавните детски игри со чкорчиња и загатките...
Кибритчиња

Поместете само едно кибритче и добијте квадрат

Ова е еден интересен начин на забава за вас и вашите пријатели. Се што ви е потребно е 4 ќибритчиња. Првично ќе треба да ги...

Тест на Харвард од 1869 година: Ако го знаете точниот одговор, вие сте натпросечно...

Малку луѓе можат да одговорат правилно на ова прашање. Внимателно прочитајте ја задачата и обидете се да го дадете точниот одговор Универзитетот Харвард е познат...

30 СЕКУНДИ ГЛЕДАЈТЕ ЈА СЛИКАТА И ИЗБЕРЕТЕ ГО ОБЛИКОТ ШТО НАЈМНОГУ ВЕ ПРИВЛЕКУВА! Ја...

Треба да се концентрирате на оваа фотографија 30 секунди и да изберете круг што е „најсимпатичен“ за вас од некоја непозната причина. Ако правилно...

Најчитани

error: Content is protected !!