Луѓето тврдат дека желбите се исполнети по овој тест за личност: Постојат три прашања, но одговорите можат да бидат изненадувачки!

Овој тибетски тест е исклучително едноставен и ефикасен начин да откриете делови од личноста. За него се вели дека е составен од еден од Далај Лама. Важно е пред да започнете да ја решавате, замислете одредена желба. Да, само еден. Луѓето тврдат дека нивните желби се исполнети.

Постојат три прашања, но одговорите може да бидат изненадување. Нема погрешни и точни одговори. Целта е да се забавувате и да откриете нешто за себе. Бидете сигурни да замислите одредена желба пред да го решите тестот!

Една стара поговорка вели: „Умот е како падобран, најдобро работи кога е отворен!“. Затоа е најдобро да се пристапи на овој тест искрено и без мамење, како и без брзање.

1. Наредете ги следниве пет животни по редослед од омилено до најмалку омилено:
а) крава б) тигар в) овци г) коњот е) свиња
2. Напишете по еден збор што го опишува следново:
а) куче б) мачка в) глушец г) кафе е) морето
3. Запомнете некој што ве познава и ви е важен и можете да го поврзете со една од следниве бои. Не повторувајте го вашиот одговор двапати. Само додајте по една личност на секоја боја:
а) жолто б) портокалово в) црвено г) бело д) зелена
Конечно, треба да го напишете омилениот број и омилениот ден во неделата.

Интерпретација
1. Вака се опишани приоритетите во животот:
Крава значи КАРИЕРА.
Тигар значи ГОРДОСТ.
Овца значи ЉУБОВ.
Коњ значи СЕМЕЈСТВО.
Свиња значи ПАРИ.
2. Вашиот опис на животното го има следното значење:
Описот на куче ја означува вашата личност.
Описот на мачка ја означува личноста на вашиот партнер.
Описот на глувчето укажува на личноста на вашите непријатели.
Описот на кафето укажува на тоа како го доживувате вашиот љубовен живот.
Описот на морето го покажува начинот на живеење.
3. Еве што велат боите:
Жолта: Некој што никогаш не го забораваш.
Портокалова: Некој што може да го сметате за вистински пријател.
Црвена: Некој што навистина го сакате.
Бела: Вашата сродна душа.
Зелена: Една личност која ќе ја паметите до крајот на животот.

Дистрибуирајте го овој тест на бројот на луѓе што сте ги напишале како омилени, и вашата желба ќе стане реалност на денот во неделата што исто така сте го запишале.