Можете ли да ја најдете мајката што одмара?

Оваа загатка содржи многу илустрации на мајки во разни секојдневни активности, но сите се прашуваме каде е таа мајка што почива.

На оваа фотографија има и нејзини илустрации.

Можеш ли да ја најдеш? Рекордот е 20 секунди.

Ако не сте успеале да пронајдете мајка што се одмарала, еве го решението подолу.