(Видео) Ја посрами сопругата – на онлајн предавање се појави речиси гол

(Видео) Ја посрами сопругата - на онлајн предавање се појави речиси гол
(Видео) Ја посрами сопругата - на онлајн предавање се појави речиси гол

За време на пандемијата, часовите во училиштата се одржуваа преку Интернет, односно од дома. Така настана ова смешно видео, каде за време на предавањето на една шпанска професорка доживеа срам.

Имено нејзиниот сопруг одеднаш се појави во долна облека, среде предавање.

Погледнете го видеото: