4 видови на груб и див секс, кои помладите жени го обожаваат: “Најубаво ми е кога…”

4 видови на груб и див секс, кои помладите жени го обожаваат: “Најубаво ми е кога…”
4 видови на груб и див секс, кои помладите жени го обожаваат: “Најубаво ми е кога…”

Некогаш, едноставно не ни се доволни само романтичните моменти, туку сакаме да во нас и нашиот партнер го распламтиме пламенот.

Доколку сте се одлучиле да сексуалното уживање го зголемите на максимум, со груби игри под чаршавот, време е малку да се информирате.

Подгответе се да уживате во необично пријатна болка.

Од далечни времиња, луѓето уживале во груби сексуални варијанти, а експертите велат дека постојат и психолошки објаснувања на овој феномен. Една од тие причини е позната како “теорија за пренос на возбудата”.

“Доколку некој ве изгребе, грицне или плесне по задникот, вашиот крвен притисок се зголемува, а срцето започнува побрзо да чука, како реакција на тој физички сигнал. Доколку тоа се случи во текот на сексот, тогаш тоа може да го класифицираме како сексуална возбуда”, вели доктор Никол Праус.

Праус додава дека во човечкиот мозок постојат подрачја кои реагираат на болка, а тие се поклопуваат со подрачјата кои реагираат на сексуална возбуда, па поради тоа во сексот може да дојде до збунувачки ефект на задоволство и болка.

Кои се четирите најдобри начини за груб сексуален однос?

Плескање

Секс експертот Псалм Исадора вели дека оваа игра треба да се испроба така што мажот со отворена дланка ќе го плеска долниот дел од задникот на жената, што поблизу до вагината и додава дека ударите во ова место испраќаат вибрации низ клиторисот и целото тело, со што се зголемува сексуалната возбуда.

Мажите треба да започнат со лабаво плескање, па да го зголемуваат емпото, но само до мерка која и одговара на жената. Исто така, доколку сте авантурист, можете да ги замените своите улоги.

Влечење за коса

За реме на сексот, некои жени обожаваат влечење на коса. Овој потег е одличен при доги стајл или кауобјка. Сепак, не треба да ја фаќате косата за нејзините краеви, бидејќи тоа ќе предизвика болка и непријатно чувство. Најдобро е да ја фатите косата во близина на темето.

Грицкање

Нашата потисната, животинска страна, дефинитивно се буди во моменти кога имаме желба да го грицнеме својот партнер. Започнете така што ќе ја грицкате неговата долна усна, па би продолжиле низ телото, полека грицкајќи го секој дел. Доколку нему тоа му одговара, засилете го интензитетот.

Превземање контрола

Многу жени фантазираат за тоа мажот да ги фати, префрли преку рамо и фрли на кревет. Ваквото сценарио им овозможува да се препуштат на страстите и да се најдат во улога на невина и беспомошна жена, која не може да му одолее на мажот кој се наоѓа пред неа. Ваквите сексуални игри се посебно интересни за жените кои во приватниот живот се силни и главни на многу полиња, па им требаат моменти кога некој со нив ќе управува, и на кој целосно ќе му се предадат.